Mizarstvo Forštnarič

Slovenščina
A+ R A-

O podjetju

Vizija podjetja Mizarstvo Foštnarič Janez s.p.Mizarstvo Foštnarič Janez s.p. se v prihodnosti vidi kot uspešno podjetje na podlagi kvalitetnega izdelovanja pohištva po meri.

Predvsem se želimo usmeriti na invidualne potrebe naših kupcev. Naši proizvodi bodo še naprej zasnovani kot zelo kvalitetni proizvodi z dolgo življenjsko dobo, ki so narejeni iz okolju prijaznih materialov.

 

O podjetju Modno krojaštvo Šmigoc Andrej, d.o.o.V družini Forštnarič je obdelovanje lesa dolgoletna družinska tradicija, ki traja že od leta 1928.

Naše podjetje Mizarstvo Foštnarič Janez s.p.trenutno zaposluje 4 ljudi, ki so strokovno usposobljeni za vse vrste operacij, ki so potrebne za izdelavo notranjih vrat, zunanjih vrat, kuhinje, spalnice in ostalega pohištva po meri.

Zavedamo se, da so potrebe in zahteve naročnikov različne, zato pri načrtovanje ter izdelavi naših izdelkov upoštevamo želje posameznikov. Prav tako vam s strokovnim svetovanjem pomagamo najti prave rešitve, ki bodo zadovoljila vaša pričakovanja.

Naše izdelke odlikujejo izvirno oblikovanje, izbrani materiali in detajli ter kakovostna izdelava.

Bonitetna ocena podjetja Mizarstvo Forštnarič Janez s.p.V podjetju Mizarstvo Forštnarič Janez s.p. se lahko pohvalimo z bonitetno odličnostjo tipa A.